top of page

Kerst 2020


Hallo kids uit Heeten!

Wij kunnen met enige voorzichtigheid de kerstactiviteit van de Juventa weer aankondigen!

Wij zijn op dit moment druk bezig met het voorbereiden van drie spectaculaire dagen! Al zullen deze er dit jaar wat anders uitzien dan andere jaren. De kerstactiviteit zal plaatsvinden op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 december, wij zijn van plan hier ondanks de nodige maatregelen weer een fantastische paar dagen van te maken!


Om een veilige kerstactiviteit te organiseren zullen de dagen iets anders verlopen dan jullie van ons gewend zijn. Om te beginnen hebben wij besloten de groep op te splitsen: de groepen 3 en 4 zullen zich verzamelen bij de voetbalkantine van SV Heeten, de groepen 5 t/m 8 zullen zich verzamelen bij het Kulturhus Trefpunt Heeten. Dit om zo goed mogelijk te voldoen aan de regels van het RIVM. Daarnaast zal de inschrijving net als tijdens de zomerweek plaatsvinden via onze website in plaats van op het plein. Dit is verplicht! Alle info over de inschrijving en de rest van de kerstactiviteit zal binnenkort te vinden zijn op onze website. Bij vragen kunnen jullie altijd contact met ons opnemen!


Let op! Wees ervan bewust dat de kerstactiviteit ieder moment nog afgelast kan worden (dus ook een dag van te voren). Dit is afhankelijk van de situatie rondom het Coronavirus. Wij houden jullie op de hoogte via onze website, Facebook- en Instagram-pagina. Hopelijk tot snel!

Stichting Juventa Heeten Website: www.juventaheeten.com Mail: juventaheeten@gmail.com

Groetjes de Juventa

Comments


Uitgelichte berichten
bottom of page