top of page

Agenda

De Juventa organiseert vijf activiteiten per jaar voor kinderen van de basisschool. Hier in de agenda kunt u de verschillende activiteiten vinden en daarbij vindt u alle informatie over de activiteit. 

Kerst

28 en 29 december 2023​

Tijdens de kerstvakantie organiseren wij 2 of 3 spectaculaire dagen voor de basisschoolkinderen. Deze dagen vinden plaats in het Trefpunt en in en rondom Heeten. Dit jaar vindt de activiteit helaas niet plaats in verband met Covid-19. 
 

Groep 7 & 8 activiteit

4 maart 2022

Om het jaar goed te beginnen organiseert de Juventa speciaal voor de basisschool groep 7 & 8, een avondactiviteit. Zo zijn we al wezen zwemmen in De Scheg te Deventer en we hebben een lasergame toernooi gehad in de manege te Heeten. De volgende activiteit voor groep 7 & 8 zal in februari 2024 zijn.

Pasen (Goede Vrijdag)

7 april 2024

Met Pasen organiseren we 1 dag voor de basisschoolkinderen van groep 3 t/m groep 8. Deze activiteit valt elk jaar op Goede Vrijdag. Pasen valt in 2023 op 7 april. 
 

Koningsdag

27 april 2022

Op 27 april (Koningsdag) organiseren wij een zeskamp voor alle kinderen van groep 3 t/m 8 op het dorpsplein te Heeten.

 

Zomerweek

24 aug. - 31 aug. 2024

Tijdens de zomervakantie organiseren wij een week lang activiteiten voor de basisschoolkinderen. De eerste 3 dagen zijn voor de doelgroep jong (groep 3 t/m groep 6). En de tweede helft van de week voor de doelgroep oud (groep 7 t/m de kinderen die naar de 1e klas gaan). De zomerweek vindt plaats in en rondom de manege Heeten. De zomerweek wordt altijd afgesloten met een bonte avond waarop de kinderen grappige toneelstukjes, liedjes, dansjes etc. doen. De datum voor dit jaar is 24 aug. - 31 aug. 2024.

Iedereen is welkom! Een tijd om nooit meer te vergeten!

Momenteel geen evenementen
bottom of page