top of page

Wat een mooie Zomerweek!

Ondertussen alweer een week geleden maar wat was het geweldig!! 5 dagen lang manege, bos, zon en water, maar vooral ontzettend veel enthousiaste kinderen. We hebben onze zomerweek gedraaid met vooropgestelde Corona-maatregelen, hoge temperaturen, regen en onweer. Alles bij elkaar een week om niet snel meer te vergeten.

Het was een uitdaging om de Juventa Zomerweek te kunnen laten plaatsvinden, maar dankzij de inzet van sponsoren, ouders, kinderen en de Juventa leiding is het een geslaagde week geworden.

Nogmaals bedankt allemaal voor deze geweldige week!!

Sponsoren:

Manege Heeten - Loohuis Installatie techniek - Bakkerij Bosgoed Heeten - Pannenkoekenhuis Lettele - Pannenkoekenhuis Olst - Jansen Heeten B.V. - Koe in de Kost - Zwembad Heeten - Familie Blankenvoorde - Familie Kloosterman - Familie Abrahams - Erwin Bril - Bouwbedrijf Mensink - Feestfabriek Alles komt Goed B.V. - Hollewand Heino - EHBO Heeten - Aarninks bos

Uitgelichte berichten
bottom of page