top of page

Update Zomerweek 2020

🚨UPDATE: JUVENTA ZOMERWEEK 2020🚨

Lieve jongens en meisjes,

Wij kunnen met enige voorzichtigheid de Juventa Zomerweek aankondigen!

Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van de Zomerweek (10 t/m 14 augustus). Dit jaar zal de week er anders uit zien dan andere jaren. Toch gaan wij er vanuit dat we er met de nodige aanpassingen, een fantastische week van kunnen maken.

Om een veilige Zomerweek te kunnen organiseren houdt de Juventa zich aan de regels van het RIVM en zal het draaiboek opgesteld worden aan de hand van de protocollen: zomerkampen en vakantiedagactiviteiten, welke opgesteld zijn door o.a. het Steunpunt KinderVakanties en Nederlands Jeugdinstituut (NJI). Dit houdt in dat niet alles op dezelfde manier zal gaan verlopen dan dat u gewend bent. Hierbij vragen wij om ieders oplettendheid en medewerking.

Wees er van bewust dat de Zomerweek ieder moment nog afgelast kan worden. Dit is afhankelijk van de situatie rondom het Coronavirus en het contact met de gemeente.

Op onze site zal binnenkort een pagina ingericht worden met daarop alle informatie rondom de Zomerweek en het Coronavirus.

Wij houden jullie op de hoogte via onze website, Facebook- en Instagram-pagina.

Stichting Juventa Heeten www.juventaheeten.com

protocol: www.wegaanopzomerkamp.nl

Uitgelichte berichten
bottom of page