top of page

Juventa Zomerweek 19 t/m 23 augustus


Het is alweer bijna zover, de zomervakantie komt eraan! Dat betekent dat wij alweer druk bezig zijn met de voorbereidingen van onze zomerweek! Dit jaar is het thema van onze Zomerweek: Juventa achter de tralies. Dat betekent weer een week vol met leuke activiteiten en toffe spelletjes! Deze spellen en activiteiten zullen plaatsvinden in, en rondom Heeten.

Ter afsluiting van deze week vindt er op vrijdagavond 23 augustus om 19:00 de Bonte Avond plaats in Manege Heeten. Tijdens deze beroemde en lachwekkende avond mag iedere belangstellende een kijkje komen nemen. Dus oma’s, opa’s, de buurman, de buurvrouw, tantes, ooms, vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal van harte welkom.

Het is niet nodig om je van tevoren op te geven voor onze Zomerweek. Voor het programma van jong (19 t/m 21 augustus) geldt dat kinderen zich op de dag zelf, op het dorpsplein, kunnen inschrijven. Ook kunnen zij op de eerste dag al inschrijven en betalen voor alle drie de dagen. De andere dagen hoeven de kinderen zich dan alleen nog te melden.

Voor de oudere kinderen organiseren wij een kamp van woensdag avond (21 aug) tot vrijdag middag (23 aug). Op woensdag avond om 18:00 uur kunnen de kinderen zich inschrijven op het Dorpsplein in Heeten en hun bagage bij ons inleveren. Wij zorgen ervoor dat de bagage bij de manege terecht komt. Op vrijdagavond 23 augustus kan de bagage na afloop van de Bonte Avond weer worden opgehaald bij de manege te Heeten.

Belangrijk!! Gebruikt uw kind medicijnen of moeten wij met andere bijzonderheden rekening houden, dit graag even melden bij het inschrijven.

In verband met de nieuwe privacywet, die op 25 mei 2018 is ingegaan, zijn wij genoodzaakt om tijdens de inschrijving uw handtekening te vragen voor het fotograferen van uw kind tijdens onze activiteiten. Het doel van het fotograferen tijdens onze activiteiten is het promoten van onze activiteiten. Hiermee proberen wij kinderen en ouders enthousiast te maken en daarnaast geeft het een leuke sfeerimpressie. Voor meer informatie over de AVG-wet gaat u naar

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-europese-privacywetgeving/algemene-informatie-avg​

Het programma jong is voor alle kinderen die aankomend schooljaar naar groep: 3, 4, 5 en 6 gaan.

Programma Jong:

Wanneer: Maandag 19 aug t/m woensdag 21 aug.

Tijd: Alle dagen verzamelen we om 9:00 op het Dorpsplein in Heeten voor ‘t Kulturhus.

Maandag: 9:00 – 15:30

Dinsdag: 9:00 – 15:30

Woensdag: 9:00 – 14:00

Waar: Manege Heeten. Vertrek en aankomst op het Dorpsplein in Heeten.

Meenemen: Een gevulde broodtrommel en een lege drinkbeker.

Zwemkleding, een handdoek en kom op de fiets.

Kosten: €3,-- per dag

Het programma oud is voor alle kinderen die aankomend schooljaar naar groep 7, 8 of naar de brugklas gaan.

Programma Oud

Wanneer: Woensdag 21 augustus t/m vrijdag 23 augustus.

Tijd: Woensdagavond om 18:00 uur t/m vrijdagmiddag 15:30 uur.

Waar: Het kamp is in Manege Heeten. Vertrek en aankomst op het Dorpsplein in Heeten.

Meenemen: Slaapspullen (luchtbed, pomp, slaapzak, kussen) toiletspullen, oude kleding, zwemkleding, handdoek, medicijnen (indien van toepassing) en kom op de fiets.

Kosten: €20,-- voor het hele kamp

Tijdens de zomerweek kunt u contact opnemen met Maud Wigink voor eventuele vragen of noodgevallen (06-36317449).


Uitgelichte berichten
bottom of page