top of page

Zomerweek 27 t/m 31 aug


Juventa Zomerweek 27 t/m 31 augustus

Het is weer zover, de zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat de voorbereidingen van onze jaarlijkse zomerweek in volle gang zijn. Dit jaar zal het thema van onze zomerweek Expeditie Juventa zijn, waarbij we de hele week toffe spelletjes zullen spelen die in het teken staan van het welbekende programma Expeditie Robinson. Er zullen dus veel spetterende, stoere en primitieve spellen en activiteiten worden gespeeld, in en rondom Heeten.

Ter afsluiting van deze week vindt er op vrijdag 31 augustus om 19.00 de Bonte Avond plaats in Manege Heeten. Tijdens deze beroemde en lachwekkende avond mag iedere belangstellende een kijkje komen nemen. Dus oma’s, opa’s, de buurman, de buurvrouw, tantes, ooms, vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal van harte welkom.

Het is niet nodig om je van te voren aan te melden voor onze Zomerweek. Voor het programma van jong (de kinderen die aankomend jaar naar de groepen 3, 4, 5, en 6 gaan) geldt dat kinderen zich op de dag zelf, op het dorpsplein, kunnen inschrijven. Daarnaast is er de mogelijkheid om zich op maandag gelijk voor de andere dagen in te schrijven en te betalen voor alle drie de dagen. De andere dagen hoeven de kinderen zich slechts alleen nog te melden.

Voor de oudere kinderen (de kinderen die aankomend jaar naar groep 7, 8 of naar de brugklas gaan) organiseren wij een kamp van woensdag avond (29 aug) tot vrijdag middag (31 aug). Op woensdag avond om 18.00 uur kunnen de kinderen zich inschrijven op het Dorpsplein in Heeten en hun bagage bij ons inleveren. Wij zorgen ervoor dat de bagage bij de manege terecht komt. Op vrijdagavond 31 augustus kan de bagage na afloop van de Bonte Avond weer worden opgehaald bij de manege te Heeten.

Belangrijk!! Gebruikt uw kind medicijnen of moeten wij met andere bijzonderheden rekening houden, dit graag even melden bij het inschrijven.

In verband met de nieuwe privacywet, die op 25 mei 2018 is ingegaan, zijn wij genoodzaakt om tijdens de inschrijving uw handtekening te vragen voor het fotograferen van uw kind tijdens onze activiteiten. Het doel van het fotograferen tijdens onze activiteiten is het promoten van onze activiteiten. Hiermee proberen wij kinderen en ouders enthousiast te maken en daarnaast geeft het een leuke sfeerimpressie. Voor meer informatie over de AVG-wet gaat u naar https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-europese-privacywetgeving/algemene-informatie-avg.

Het programma jong is voor alle kinderen die aankomend schooljaar naar groep: 3, 4, 5 en 6 gaan.

Programma Jong.

Wanneer: Maandag 27 aug t/m woensdag 29 aug.

Tijd: Alle dagen verzamelen we om 9.00 op het Dorpsplein in Heeten voor ‘t Kulturhus.

Maandag: 9.00 – 15.30

Dinsdag: 9.00 – 15.30

Woensdag: 9.00 – 14.00

Waar: Manege Heeten. Vertrek en aankomst op het Dorpsplein in Heeten.

Meenemen: Een gevulde broodtrommel en een lege drinkbeker.

Zwemkleding, een handdoek en kom op de fiets.

Kosten: €3,-- per dag

Programma Oud

Het programma oud is voor alle kinderen die aankomend schooljaar naar groep 7, 8 of naar de brugklas gaan.

Wanneer: Woensdag 30 augustus t/m vrijdag 1 september.

Tijd: Woensdagavond om 18.00 uur t/m vrijdagmiddag 15.30 uur.

Waar: Het kamp is in Manege Heeten. Vertrek en aankomst op het Dorpsplein in Heeten.

Meenemen: Slaapspullen (luchtbed, pomp, slaapzak, kussen) toiletspullen, oude kleding, zwemkleding, handdoek, medicijnen (indien van toepassing) en kom op de fiets.

Kosten: €20,-- voor het hele kamp

Tijdens de zomerweek kunt u contact opnemen met Maud Wigink voor eventuele vragen of noodgevallen (06-36317449).


Uitgelichte berichten
bottom of page