top of page

Juventa Zeskamp op Koningsdag


Jaaaaa!! Het is weer zo ver! Onze spectaculaire zeskamp staat weer voor de deur. Tijdens Koningsdag op 27 april aanstaande mogen de basisschoolkinderen uit verschillende buurten het weer tegen elkaar opnemen. Lukt het jouw team om dit jaar die felbegeerde Juventa-beker mee naar huis te nemen?

Meedoen?

De kinderen kunnen tot vrijdag 6 april hun briefje met gegevens inleveren bij hun juf of meester. Een andere manier om je op te geven is via ons e-mailadres (juventaheeten@gmail.com). Nadat wij de teams hebben samengesteld neemt een captain van jouw buurt contact met je op.

Informatie.

Wat: Juventa zeskamp

Wanneer: Koningsdag 27 april 2018

Waar: Op en rondom het Dorpsplein te Heeten

Kosten: De kosten bedragen 1,50 p.p., deze worden bij aanvang van de zeskamp opgehaald.

Aanwezig: Kinderen moeten om 9.30 aanwezig zijn achter ‘t Trefpunt

Hoelaat: De Zeskamp begint om 10.00 tot ongeveer 13.00

Vragen?

Indien er nog vragen of onduidelijkheden zijn kun je contact opnemen met Fleur: 06 – 11 66 68 96

Graag tot dan!!

P.S. Ook zijn wij nog op zoek naar enthousiaste captains. Is dit jouw laatste jaar op de basisschool of zit je al op het voortgezet onderwijs, en lijkt het je leuk om een ochtend captain te zijn van een team? Stuur ons een mailtje dat jij, wellicht met een vriendje of vriendinnetje, graag captain wil zijn van een team. Dan nemen wij contact met je op 😊. Ons e-mailadres is juventaheeten@gmail.com


Uitgelichte berichten
bottom of page