top of page

Juventa Zomerweek 28 aug tot 1 sept


Jahoor, daar zijn we weer! Het is alweer bijna zomer en dat betekent dat de zomerweek voor de deur staat. Het thema van dit jaar houden we nog eventjes geheim en wordt bekend gemaakt op onze Facebook en Instagram op woensdag 21 juni. Degene die het thema goed raad kan een prijsje winnen.

Desondanks beloofd dit natuurlijk weer een spetterende week te worden met een heleboel leuke spellen en activiteiten in en rondom Heeten.

Ter afsluiting van deze week vindt er op vrijdag 1 september om 19.00 de Bonte Avond plaats in Manege Heeten. Deze beroemde en lachwekkende avond mag iedere belangstellende natuurlijk bijwonen. Dus oma’s, opa’s, de buurman, de buurvrouw, tantes, ooms, vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal van harte welkom.

Het is niet nodig om je van te voren op te geven voor de zomerweek. Voor het programma van jong (28 aug. t/m 30 aug.) geldt dat kinderen zich op de dag zelf, op het dorpsplein, kunnen inschrijven. Ook kunnen zij op de eerste dag al inschrijven en betalen voor alle drie de dagen. Dan hoeven ze de andere dagen zich allen nog maar te melden.

Wil je graag mee op kamp van woensdag avond (30 aug.) tot vrijdag middag (1 sep.)? Dan kun je woensdag avond de 30e op het dorpsplein in Heeten je inschrijven en jouw bagage bij ons inleveren. Wij zorgen dan dat de bagage bij de manege terecht komt. Op vrijdag avond 1 september kan de bagage weer worden opgehaald bij de manege.

Het programma jong is voor alle kinderen die aankomend schooljaar naar groep: 3, 4, 5 en 6 gaan.

Programma Jong.

Wanneer: Maandag 28 augustus

Dinsdag 29 augustus

Woensdag 30 augustus

Tijd: Alle dagen verzamelen we om 9.00 op het Dorpsplein in Heeten voor ’t Trefpunt.

Maandag: 9.00 – 15.30

Dinsdag: 9.00 – 15.30

Woensdag: 9.00 – 14.00

Waar: Manege Heeten. Vertrek en aankomst op het Dorpsplein in Heeten.

Meenemen: Een gevulde broodtrommel en een lege drinkbeker.

Zwemkleding, een handdoek en kom op de fiets.

Kosten: 3,-- per dag

Het programma oud is voor alle kinderen die aankomend schooljaar naar groep 7, 8 of naar de brugklas gaan.

Programma Oud.

Wanneer: Woensdag 30 augustus t/m vrijdag 1 september.

Tijd: Woensdagavond om 18.00 uur t/m vrijdagmiddag 15.30 uur.

Waar: Het kamp is in Manege Heeten. Vertrek en aankomst op het Dorpsplein in Heeten.

Meenemen: slaapspullen (luchtbed, pomp, slaapzak, kussen) toiletspullen, oude kleding, zwemkleding, handdoek, medicijnen (indien van toepassing) en kom op de fiets.

Kosten: 15,-- voor het hele kamp (contant betalen bij inschrijving)


Uitgelichte berichten
bottom of page