top of page

De Juventa-Zeskamp (Koningsdag)


Ook dit jaar organiseert de Juventa op koningsdag (27 april) weer de spectaculaire zeskamp vol spelletjes met dit jaar als thema dierentuin. Basisschoolkinderen uit de groepen 3 t/m 8 strijden tijdens de Juventa-zeskamp, in teams uit verschillende straten/buurten, tegen elkaar om de hoofdprijs in de wacht te slepen.

Heb jij ook zin om mee te doen? In week 11 worden de briefjes op de basisschool uitgedeelt, met alle informatie om je op te geven. Heb jij door welke reden dan ook geen brief gekregen, stuur dan een mailtje met je naam, klas en straat naar Juventaheeten@gmail.com. Doe dit voor vrijdag 8 april, zodat wij de teams kunnen samenstellen. Een captain van jouw straat/buurt neemt dan vanzelf contact met jou op. Kosten zijn €1,50. Dit wordt bij aanvang van de zeskamp opgehaald.

Wegens teruglopend fooiengeld zijn wij genoodzaakt een kleine vergoeding te vragen om deze activiteit te kunnen blijven voortzetten de komende jaren.

Voor vragen kunt u terecht op onze website of neem contact op met: Lisa Marissink, Tel: 06 - 15 05 13 21

Juventa Heeten

Uitgelichte berichten
bottom of page