Wat een mooie Zomerweek!

August 18, 2020

Ondertussen alweer een week geleden maar wat was het geweldig!! 5 dagen lang manege, bos, zon en water, maar vooral ontzettend veel enthousiaste kinderen. We hebben onze zomerweek gedraaid met vooropgestelde Corona-maatregelen, hoge temperaturen, regen en onweer. Alles bij elkaar een week om niet snel meer te vergeten. 

Het was een uitdaging om de Juventa Zomerweek te kunnen laten plaatsvinden, maar dankzij de inzet van sponsoren, ouders, kinderen en de Juventa leiding is het een geslaagde week geworden.

Nogmaals bedankt allemaal voor deze geweldige week!!

 

Sponsoren: 

Manege Heeten - Loohuis Installatie techniek - Bakkerij Bosgoed Heeten - Pannenkoekenhuis Lettele - Pannenkoekenhuis Olst - Jansen Heeten B.V. - Koe in de Kost - Zwembad Heeten - Familie Blankenvoorde - Familie Kloosterman - Familie Abrahams - Erwin Bril - Bouwbedrijf Mensink - Feestfabriek Alles komt Goed B.V. - Hollewand Heino - EHBO Heeten - Aarninks bos

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Mededeling omtrent het Coronavirus!

March 20, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

March 30, 2020

November 19, 2019

September 23, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square